M. Kemal bizi nelerden kurtardı !?! – Hasan Mezarcı

Published by

on

M. Kemal bizi nelerden kurtardı !?! – Kendini feda eden adam Hasan Mezarcı

***

Hasan Mezarcı’ya Ne Oldu?

“HASAN MEZARCI (Derin Devlet ve Türkiyenin İlaçlarla Delirttiği Üstad)” isimli sayfadan:

Aydınlatıcı konferanslarından ve her şeyden önce haksızlığa uğratılmasından dolayı, izâh etmeyi boynuma borç bildiğim bir mevzuuyu sizlere aktarmak istiyorum. Malum Hasan Mezarcı, ateşli nutuklar irâd eden, anti Kemalist bir kişi idi. Daha sonra ben “Mesihim” diye görmeye başladık. Birden adamın delirmesi pek hayr-ı alamet değildi! Ve hak üzerine kurulan bu alemde, hiçbir eylemin karşılıksız kalmayacağı ve ortaya çıkacağına inanıyorduk. Nitekim öyle de oldu. İddia edilen Ergenekon Terör Örgütü kapsamında Ümit Sayın’ın bilgisayarından çıkan konuşma kayıtlarından olayın iç yüzünü öğreniyoruz.

Necip Hablemitoğlu cinayetinde Ergenekon parmağı olup olmadığı araştırılırken, örgütün deşifre olmasını sağlayan Doç. Ümit Sayın’ın bilgisayarından Hablemitoğlu’nu ‘davaya ihanet etmekle suçladığı’ yeni MSN kayıtları çıktı. Sayın ile Açık İstihbarat yazarlarından Cumhur Erdin ve KTB’nin web sitesini yöneten ismi belirsiz bir kişi arasında geçen chat konuşmaları özetle şöyle:

Konuşmada adı geçenler: xyz = Ümit Sayın

barbaros: Açık istihbaratta yazan Cumhur Erdin

xyz says: sonuçta gizli örgütlenip, bizim düşündüğümüz bazı eylemleri yapmadan hiçbir yolu yok

xyz says: yani gerekirse silahlı.

xyz says: dünyadaki en büyük güç nedir biliyor musunuz?

xyz says: gizlice ADAM ÖLDÜREBİLMEK.

xyz says: yok erken ölmesi sakıncalıysa, dayarsın ilacı mezarcı gibi isa musa yaparsın

(…) diye devam ediyor. İşte gerçek budur! Lütfen, zamanından konuşmalarıyla bir nesli aydınlatan Hasan Mezarcı’ya yapılan bu zulmû, en azından insan olması hasebiyle yayalım.

 

**********

 

Kadir Çandarlıoğlu

 

**********

 

“Belgelerle Gerçek Tarih” isimli 792 sayfalık çalışmamızı ücretsiz indirebilirsiniz:

http://www.mediafire.com/?vgk9k8cozdpy7ez

*

Alıntılarda şu şekilde kaynak belirtiniz:

http://www.belgelerlegercektarih.wordpress.com

*

*

7 responses to “M. Kemal bizi nelerden kurtardı !?! – Hasan Mezarcı”

  1. lokman Avatar
    lokman

    Isabetli yazı.

  2. kazım Avatar

    Osmanlı Devleti Yıkıldı
    Osmanlı Devletini ingilizler fransızlar italyanlar yıkmadı.
    Mustafa Kemal ve cuntası yıktı
    Devleti kurtarmak için toplanmış mecliste bunu yaptılar ve bu tarihten sonra osmanlı devleti tarihe karıştı. Arkasından 1.Meclis , lozana karşı direnen ,lozanı kabul etmek istemeyen , Mustafa kemale güveni kalmamış ,ismet inönüye paşaya kalmamış, Daha Sonraki CHP Cuntasına güveni kalmamış olduğundan dolayı Lozana karşı çok büyük bir direniş gösterdiler. Hatta hatta Lozan konusu mecliste görüşülürken 25 ocak 1993 ‘te Mecliste şiddetli kavgalar oldu.Meclis 21-27 ocak arasındaki zabıtları süretle yayınlaması gerekiyor. Hele Trabzon millletvekili Ali Şükrü Bey ben bu yola baş koydum diye feryat ediyordu. Mustafa Kemalin yakasına yapıştı Aralarında yumruklaşmalar oldu. Tabi kim kimi dövdü onları bilmiyoruz çünkü meclis zabıtları hala yayınlanmadı.
    Ama Ali Şükrü Bey ve Meclis çoğunluğu bu direnişin cezasını çok kısa sürede gördü. 2 ay sonra 27 martta Ali Şükrü Bey boğuldu. Sonra 1.Mecliste Darbe yapıldı.
    Osmanlı Devleti Yıkılmıştı. Devleti ve milleti kurtarmak için toplanan 1.Meclisi , Mustafa Kemal ve Cuntası darbe yaparak ortadan kaldırdı.
    Geriye ne kaldı. İngilizler ,Fransızlar ,İtalyanlar ,Mustafa Kemal ve İsmet Paşa kaldı.Başka bir güç Kalmadı ,Siyasi otorite kalmadı.Bunun üzerine Lozana gidildi ve Osmanlı Devletinin Toprakları tamamen parçalanıp bölündü yokedildi.
    Yok Efendim;
    Mustafa Kemal Kurtardı ,Kurtarmasaydı yunan esiri olurduk , Yunan esareti altında namaz kılardınız…
    Yunan kim oluyor ki Osmanlı Devletini işgal edecekti . Yunanın Toplam nufusu kadar bizim o zaman askerimiz vardı.İşgalde Edemez , İşgal etmiş olsa bile topraklarımızı,devletimizi elinde bulunduramazdı. Asıl işgalciler Yunan değildi ,Hep yunanı gösteriyorlar.
    Asıl işgalciler ingilizler,fransızler ve italyanlardı .
    ingilizler,fransızler, italyanlar işgal etmiş ve Mustafa Kemali Siyasi muhatab kabul ediyorlar. ingilizler,fransızler, italyanlar Vahteddin’i muhatab kabul etmiyorlar Mustafa Kemali muhatab kabul ediyorlar. Meclisi muhatab kabul etmiyorlar Mustafa Kemali Muhatab kabul ediyorlardı.
    Çünkü ; Anlaşma Yaptılar.
    Ve Topraklarımız bölündü. ŞİMDİ KURTULUŞ DİYE BİR OLAY YOK.
    Ali Şükrü Bey(Trabzon Milletvekili) Diyor ki; “Cephedeki askerimizin kanı ,şehidimizin kanı satılmıştır.Biz ingilizlerle işgalcilerle anlaşma yapmak için değil onları kovmak için gelmiştik , Siz Askerimizin ve şehidimizin kanını sattınız , Mücadelemizi sattınız , Vatanımızı Sattınız , Siz Hainsiniz” diyor. Meclis onun için ayaklanıyor, ihaneti gördüğü için ayaklanıyor.
    Peki Ne Oldu? Kurtardık Diyorlar…
    Irak’ı Kim Kurtardı?
    Verdik demiyorlar ,Bağdat bizim vilayetimizdi.
    Suriye’yi Kim Kurtardı?
    Hicaz’ı Kim Kurtardı?
    Ürdün’ü Kim Kurtardı?
    Libya’yı Kim Kurtardı?
    Mısır’ı Kim Kurtardı?
    Eğer Bağdat’tan Kurtulmak Kurtuluşsa Kurtulduk!
    Kerkük’ten Kurtulmak Kurtuluşsa Kurtulduk!
    Hicaz’dan Kurtulmak Kurtuluşsa Kurtulduk!
    Bir kaç bin ruble karşılığında satılan Batum’dan Kurtulmak Kurtuluşsa Kurtulduk!
    Azerbeycan’dan Kurtulmak Kurtuluşsa Kurtulduk!
    Güney Kafkasyadan Kurtulmak Kurtuluşsa Kurtulduk!
    Adalardan Kurtulmak ,Batı Trakya’dan Kurtulmak ,Makedonya’dan ,Bosna Hersek’ten Kurtulmak Kurtuluşsa Kurtulduk!
    Hep Eyaletlerimizdi, Bunlardan Kurtulmak Kurtuluşsa Kurtulduk!
    Dolayısıyla ortada KURTULUŞ DİYE BİR OLAY YOK!
    Mustafa kemal ve Cuntasının ingilizlerle ,işgalcilerle işbirliği yapması neticesi topraklarımızın bölünmesi ve parçalanması var.
    Eğer Mustafa kemal ve cuntasının bir yeri kurtarmaya güçleri yetseleydi , imkanları olsaydı ;
    Selanik’i kurtarırlardı 
    Demek ki Kurtuluş diye bir olay yok!
    AMA düşmanlar gitti .
    -Düşmanlar Zaten gidecekti ,yani Paristeki Fransızlar Karsta hayvancılık yapmak için gelmemişlerdi .
    Londrada ki ingilizler ,Konya ovasında buğdaycılık yapmak için gelmemişlerdi.
    İtalyanlar, Trabzonda hamsicilik Rizede çaycılık yapmak yapmak için gelmemişlerdi.
    Devleti yıkmak için gelmişlerdi , Toprakları parçalamak için gelmişlerdi.
    Bu amaçlarını Mustafa Kemal ve Cuntası ile gerçekleştirdiler. Osmanlı devletini yok ettiler. Kurtuluş Savaşı hareketini yok ettiler , onun meclisini yokettiler. Daha Sonrada Mustafa Kemal ,İnönü’yü gönderdi. Bütün bunlar Lozan’da tescil edildi ve iş bitirildi.
    ORTADA KURTULUŞ DİYE BİR OLAY YOK!
    YOK OLUŞ VAR , YIKILIŞ VAR!
    İstedikleri gibi devleti yıkıp , topraklarımızı parçaladıktan sonra ,Lozan antlaşması’da imzalandıktan sonra ingilizlerde el sallayarak gittiler  Demek ki onlar buraya kalmak için gelmemişlerdi . Yıkıp , parçalayıp , yok etmek için gelmişlerdi.
    Sadece bu mu?
    Onlar ne kadar parşalarsalar parçalasınlar , bölerlerse bölsünler İSLAM vardı , KUR’AN vardı , TEVHİD vardı ,HİLAFET vardı ve ŞERİAT vardı. Bu inanç Bu Kurumlar Bu Hukuk var olduğu sürece parçalanmış ve Bölünmüş olan bu tabi parçalardaki insanlar süratle birleşecekti ve yeniden bir osmanlı meydana gelecekti. Saltanat olarak değil, Devlet ve medeniyet modeli olarak , güç olarak , süper güç olarak meydana gelecekti . Bunun olmaması içinden bişey yaptılar: ortadoğudaki, kafkaslardaki, balkanlardaki islam dünyasındaki insanları gönüllü olarak ve tabii olarak ne birleştiriyor ? ŞERİAT birleştiriyor , onu kaldırdılar.
    Dikkat edin şimdi ;
    İşgalci düşmanın hukukunu katolig ortadoks karması hukukunu tasdik ediyor bizim kurtarıcılar ve müslüman bir milleti islam hukukundan kurtarıyorlar.Gördünüz mü kurtuluşu!?
    Hukukumuzdan Kurtulmak Kurtuluşsa Kurtulduk!
    Bu müslümanları İstanbul merkezli bir tek siyasi otoriteye bağlayan ve gönüllü olarak bağlayan ta Adriyatikten Çin seddine kadar Afrikadan Hindistana kadar Bir Dünyayı Siyasi olarak ve gönüllü olarak bağlayan HİLAFET Kurumundan Kurtulmak Kurtuluşsa Kurtulduk!
    İslam dünyasının Siyasi kıblesi olmuş İstanbul’dan Kurtulmak onun başkentliğinden , onun verdiği şereften ve onun kattığı misyondan Kurtulmak Kurtuluşsa Kurtulduk!
    Şeriatten Kurtulduk!
    Hilafetten Kurtulduk!
    İşgalci Düşmanın Sembolü olan Şapkayı Silah zoruyla tatbik edip ,giymeyenlerin başını vurup , islamın sembolü sarıktan kurtulduk!
    İslam Dünyasını ,ortadoğu , kafkaslar ve balkanları kültürel bakımdan birbirine bağlayan islam yazısından kurtulduk işgalci düşmanın latin yazısını silah zoruyla getirdik.
    Yazımızdan da Kurtulduk!
    Kültürümüzden de Kurtulduk!
    İşgalci düşmanın dini tatil günü olan , kilise günü olan Pazarı getirip ,Cumadan Kurtulduk.
    İşgalci düşmanın dini bayramı olan Yılbaşını(Hz.İsa’nın doğum günü) Noeli Silah zoru ile getirip HİCRİ TAKVİMDEN (HZ.Muhammed(s.a.s) hareketi)ni ifade eden İslami takvimden de Kurtulduk!
    Daha sonra
    Tanrı Uludur diye milleti uyutup Silah zoruyla ezandan da Kurtulduk.
    ve
    Düşmanı yeneceğiz ,Dini kurtaracağız ,Şeriatı kurtaracağız ,Vatanı kurtaracağız , Namusu kurtaracağız diye Toplanmış Askerimizi ve Mehmetçiğimizi ; CHP Kur’an çiğnetti ve KUR’AN dan da Kurtulduk.

  3. özkan Avatar

    doğru söze ne denir. diyecek tek bir kelimem yok

  4. M Selman Avatar
    M Selman

    Harikasın kardeşim

  5. recep.. Avatar
    recep..

    aynen 85 sene uyutulmuşuz bazıları da hala uyuyor..

  6. Hassektor Avatar
    Hassektor

    Hassiktirin lan oradan örümcek beyinli ipneler. Atatürk öyleymiş, şöyleymiş, böyleymiş. O adam olmasayd bokunuz olmazdı bokunuz…

    1. Kapının Kolu Avatar
      Kapının Kolu

      O herif olmasaydı senin gibiler de olmazdı. Gerçi sen de aynı şeyi söylemişsin, bu öfke niye o zaman?

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.