CHP’nin Çanakkale rezaletinin belgeleri (Kadeş rezaleti)

Published by

on

CHP’nin Çanakkale rezaletinin belgeleri (Kadeş rezaleti)

Rezaletten görüntüler

***

27 Mayıs Ihtilalinden sonra darbeciler ile CHP gençlik örgütleri 18 Mart’ta bir Çanakkale gezisi düzenliyorlar. “Kadeş” adlı vapura doldurulan kızlı erkekli bin kadar genç, sözüm ona çağdaş gençlik dernekleri tarafından özel olarak seçilmişti.

Çanakkale’ye, yani bu ülkenin kuruluşundaki en önemli mekâna, şehitlerin mezarlarına. Bir gemi tutuluyor ve üniversitede okuyan kız ve erkekler gemiye bindiriliyor, aynı zamanda kasa kasa içki de konuluyor. Yolda içki, dans, türlü rezaletler…

Çanakkale’ye çıkıldığında ise sadece bir avuç insan kendinde. Geri kalanlar sarhoş ve rezillik çıkartıyorlar. Maalesef aynı durum dönüşte de yaşanıyor. Bazı genç kızlar bekâretlerini yitiriyor. Bu geziye basın mensupları da katılmış. Duyulmasını istemiyorlar rezaletlerin, inerken basına paralar veriliyor, lütfen bunları yazmayın diyorlar.

Fakat birkaç gün sonra kızı felakete uğrayan bir anne emniyete şikâyette bulunuyor. Tabii emniyet muhabirleri eliyle olay basına yansıyor ve tarihe KADEŞ REZALETI adıyla geçiyor.

Işte Cumhuriyet gençliğini getirmek istedikleri nokta burası. Çanakkale gibi tüylerimizin ürpermesi gereken bir mekâna insanları sarhoş ederek götürmek ve onların gözünde bütün kutsalları yıkmak.

 

**********

 

Kadir Çandarlıoğlu

 

**********

 

“Belgelerle Gerçek Tarih” isimli 792 sayfalık çalışmamızı ücretsiz indirebilirsiniz:

http://www.mediafire.com/?vgk9k8cozdpy7ez

*

Alıntılarda şu şekilde kaynak belirtiniz:

http://www.belgelerlegercektarih.wordpress.com

*

*

6 responses to “CHP’nin Çanakkale rezaletinin belgeleri (Kadeş rezaleti)”

  1. Cemal Avatar
    Cemal

    Paralelden Menderes’in vatan cephesi karalamasına destek.

  2. EBABİL Avatar
    EBABİL

    aynı rezaleti yine tekrarladılar daha geçenlerde şehitlikte içki ve çiftetelli ile roman havası oynayarak ve pişkince şehitlikte içki içip oynamayı sosyal aktivite olarak yorumlayarak özürleri kabahatlerinden de büyük oldu, bu millet düğüne gidince oynanacağını, ölüye mezarlığa şehitliğe gidince ağlanacağını çok iyi bilir, madem bu zihniyete göre şehitlikte içki içip roman havası oynamak sosyal bir aktivite ise şimdi aynı performansı en kısa zamanda bundan sonraki ziyaretlerinde ANITKABİRDE DE göstermelerini beklemek lazım, çok ta yakışır kendilerine ayrıca…

  3. aliveli4950 Avatar
    aliveli4950

    gecen cehapekakalilar gittiginde de aynisini yapmadilar mi…

  4. H. İbrahim başaran Avatar
    H. İbrahim başaran

    CHP bugün iktidara gelse yine aynılarını yapar İslamı yine ayaklar altına alamaya yeltenir yine yasaklar yine zülüm CHP nin işi bu

    1. Yenişehirli Abdoş ağa Avatar

      Chp iktidarı alamaz kafirler belki rüyada görür o ayrı mesele chp eğer iktidarı alırsa millet tağuti sistemlerin ne olduğunu görür. Aslına döner.

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.